Din păcate asistăm la ceea ce nu ne-am fi imaginat că ar fi posibil în zilele noastre, și anume invadarea unei țări democratice. Știm că părerile pot fi împărțite și că nu toată lumea este foarte atentă la războiul din Ucraina, însă persoanele care au fost nevoite să-și părăsească țara de teama războiului trec prin momente cumplite și credem că înainte de orice opinie suntem oameni și avem nevoie să ne fim alături în astfel de vremuri, crunte pentru unii.

Asociațiile  Curaj Înainte și  Youth Vision for Society strâng donații pentru refugiații din Ucraina. Facem pachetele și le trimitem în județele de la graniță.

Avem nevoie de haine, mâncare, medicamente, produse de igienă sau dacă doriți să ajutați, însă nu aveți timpul necesar pentru a face aceste cumpărături puteți dona sume de bani în conturile acestea și ne vom ocupa noi de cumpărături:

Asociația Curaj Înainte –  https://curajinainte.org/doneaza/

Asociația Youth Vision for Society –  https://yvs.ro/doneaza/

Atât pentru a dona, cât și pentru a solicita donații, puteți completa acest formular:  https://forms.gle/VKsYeCqKYhNaoeVo7.

Pentru a ne contacta ne puteți scrie pe cristina@curajinainte.org sau youthvisionforsociety@gmail.com sau puteți suna la numărul de telefon 0740.055.090.

Și, bineînțeles, distribuți acest link! Orice ajutor contează!

Mulțumim!